13 februari 2013

Klappat och klart!

Gud vad skönt det ska bli att åka iväg imorgon. Timingen är dessutom perfekt för golvläggaren var här och gjorde det sista idag och bland annat satte upp de nya värmeelementen och ett DVD-stativ i metall som rasade ner för ett par år sedan. Man måste passa på när man har en "handyman" i huset:-). Efter de senaste veckornas kaos så ska det bli skönt att bli uppassad på 5-stjärnigt hotell i några dagar. När vi hämtat oss från det här "råddet" och känner oss redo för nästa projekt, köket, så kommer vi absolut att kontakta honom igen.

Nu är allt uppackat, resväskan nerpackad och alla rum utom köket grundligt städade. Steve har spenderat eftermiddagen och kvällen med att tvätta ALLA sina kläder. Han skickade ganska mycket till second hand men det blev väl runt 4 maskiner.

Ikväll blev det ännu en tur till vårt lokala kebabställe eftersom vi inte ville lämna mat i kylen. Det är bara andra gången vi äter där inne men genast "servitören" som betjänade oss förra gången såg oss så räknade han upp vad vi ville ha; dubbla spett med grillade kycklingbröst, en tallrik med extra sallad, inget bröd och en tallrik med bröd och sallad, två diet coke samt chili- och vitlökssås. Steve hann inte ens öppna munnen:-) Där kan man tala om minne som en häst.
Det var lika gott som vanligt, älskar den grillade, lite brända smaken.

Nu ska jag läsa lite om Jersey. Vi hörs på söndag eller måndag!


2 kommentarer:

  1. Önskar er en skön semester!

    SvaraRadera
  2. Ha det så bra i Jersey, hälsa Bergerac!
    Maten ser jättegod ut på bild, inspirerar mig till att tillaga nåt liknande i helgen. Får ju numera göra min egen mat, när de andra två här äter annat, så jag trivs!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...