27 februari 2013

Portöverdos

Så är det lillördag redan, härligt. Idag fick vi till och med se solen tränga igenom på eftermiddagen.

Jag har inte gjort mycket alls den här veckan, bara jobbat och gymat. Jag känner mig inte så aktiv och pigg när det är grått och kallt vareviga dag.

Igår tog iallafall Steve och jag på oss tjocka kläder och promenerade till Putney och vår favoritrestaurang Hudsons. Där kalasade vi på musslor i vitvins- och gräddsås till förrätt.
Och jag dublinkyckling med ostsås till huvudrätt. De har ändrat sin meny lite så istället för att automatiskt servera potatis  får man nu själv välja två sidorätter från en lång lista. I like a lot!! Jag valde fetaostsallad och wokade grönsaker.
Steve åt som vanligt banoffe pie till efterrätt, den är ju bara så gudomlig, och sen festade han också till det med ett glas port. Port serveras vanligtvis i glas som ser ut som minivinglas och i mängen 25-50 ml. Den här gången var det dock snäppet värre för det kom i 125 ml-glas!! Jag tror att det hade blivit ett litet missförstånd, men ett positivt missförstånd:-) Han beställde ytterligare två glas och de kom i samma storlek, det sistat till och med med mer än 125 ml, "vi gav dig lite extra", som servitören sa till Steve när han ställde ner glaset. Vi skulle ha haft lust att säga, om du bara visste hur mycket extra som ni gett:-)
Vi var mycket mätta och nöjda, speciellt Steve, när vi tog bussen hem igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...