23 februari 2013

Stockholm i London

Sådärja, då var veckans sista gympass avverkade, först Body Attack och sedan Zumba en timme senare. Jag har verkligen gjort mig förtjänt av kvällens middag på den svenska restaurangen Stockholm som ligger i East Sheen. Jag har aldrig varit dit tidigare så det ska bli intressant att se om det smakar lika bra som det gör hemma. Nina och hennes man Andrew kommer också så det kommer nog att bli en riktigt kul kväll.

Igår "tjuvstartade" vi det skandinaviska temat med att göra marockanska köttbullar i vår Tajine. Steve gjorde dem och det blev riktigt gott! Precis innan rätten är klar så knäcker man i några ägg som får koka långsamt. Här hittar ni receptet (på engelska)
Jag stekte lite vitkål också.
Förutom att hänga på gymet så har jag bokat flyg till Finland i mitten av april. Jag kommer att stanna en vecka, 13-21.4. Efter julens kaos med SAS så bokade jag med Finnair igen, "billiga" var de också, under 180 pund tur retur från Heathrow till Vasa. Såg att man kan flyga norwegian från London till Vasa också, det är nya bolag varje gång man kollar:-). Det är skönt att ha ett jobb som inte är beroende av en fysisk plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...