3 februari 2013

Välkommen till vårt mysiga krypin

Efter non-stop action så har jag äntligen satt mig ner för en välbehövlig lunch, eller snarare middag för kl är 5. Det blev en sallad med massor av godsaker som stekt halloumi, ägg, rökt fisk, färsk spenat, avocado och gröna bönor och sedan massor av olivolja till det. Så gott.
Idag shoppade vi olika målfärger, terpentin och golvlister. Som tur är har vi ett B&Q (inredningskedja) ca 10 min promenad från oss, men det var ändå ett jäkla sjå att bära hem golvlisterna som var nästan 2,5 m långa plus allt det andra. Men, envishet lönar sig och hem kom vi.

Resten av dagen har vi flyttat ut de sista av möblerna (som vi kan flytta ut), rivit ut de heltäckande mattorna och målat golvlister. Golvlisterna kommer antingen omålade eller med vitt grundmål och vi ville måla dem färdiga till imorgon för att slippa kladda med det senare. Här får ni en rundvandring i vår lägenhet som den ser ut nu. Jättemysigt, nooot:-)

Vardagsrummet med TV som balanserar på en förstärkare (eller vad det nu är, Steves avdelning)
Vårt vardagsrum sett från andra sidan med de uppskurna delarna av den äckliga mattan.
Toaletten, om man kan hitta den.
De målade golvlisterna rymdes precis bredvid vår säng. Hoppas de inte luktar alltför mycket. Jag varnade Steve att han får INTE stiga upp ur sängen på sin sida under natten för då stiger han rätt på de halvtorra brädorna och jag vill inte ha fotspår på de nymålade brädorna.
Vi har tillräckligt mycket saker för att de ska rymmas på vår trappuppgång också. Undras vad grannen tänkte när han kom ut ur sin lägenhet.
Tog ingen bild av köket men där är lika stor kaos som i toaletten. Snart, snart får vi njuta av vårt hårda jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...