29 juni 2013

Ingen mer EFIT ikväll - UPPDATERAD

Vi har fått in vår förrätt men min telefon håller på att dö o vägrar skicka bilder. Jag uppdaterar resten imorgon för jag fortsätter fota med kameran. Trevlig lördag!

Sent from Samsung Mobile

Kl. 20. Nu kommer jag att uppdatera med flera bilder per timme, när jag nu har tagit dem:-). Vi beställde in ett Malbec-vin från Argentina som var fantastiskt gott, faktiskt så gott att vi beställde in (kanske lite onödigt) ännu en flaska senare.
Till förrätt åt jag blandade kallskuret och pateer, som jag gjort varje gång här.
Kl. 21. Nu har vi hunnit till våra huvudrätter och jag provade på en ny rätt, kalvkött Orlow med gåslever och ost. Jag hade tidigare tänkt beställa en annan rätt men restaurangen hade, irriterande nog, ändrat sin meny sen vi var där senast. Nå, rätten var god även om den var lite kall, vilket jag på helt ofinskt sätt berättade åt servitrisen när hon frågade hur det hade smakat.
Jag slog också till med en efterrätt kvällen till ära och beställde chokladfondant med pistageglass. Den var helt god även om den nog hade varit några minuter för länge i ugnen eftersom chokladen i mitten var inte så rinning som den ska vara.
Kl. 22. När vi ätit klart betalade vi och tog med oss vinglasen ut och satt där och njöt av den varma kvällen. Vi började också tala med ett äldre par bordet bredvid, eller han var väl i 60-årsålern och hon säkert inte mer än 40. Hon introducerade sig som hans vårdare:-). Människor blir på mycket bättre humör och mer sociala när vädret är fint.
Steve hade uppenbarligen fått ett glas för mycket när han inte ens kan fokusera när han tar foton:-). När vi en timme senare druckit upp vinet tog vi tunnelbana och tåg hem.
Och till sist, här en bild av min klänning "in action".
Jag kunde inte hålla mig från att ta ett foto av det här söta äldre paret i Kew Gardens som kom promenerande hand i hand och i matchande blåa kläder. Så gulliga. Så skulle jag också vilja ha det när jag blir så gammal.
Nej, nu blir det att byta om till shorts och t-shirt för en entimmes promenad i det vackra vädret. Steve har barnvakt av dagens live-sändning av Tour de France under tiden. Ikväll står improvisationsteater i centrala London på programmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...