26 april 2012

Curry nam nam

Ah, snart är det fredag, hur skönt är inte det. Onsdag nästa vecka kommer mina föräldrar hit och då blir det fullt program. Tyvärr annullerades resan till Canterbury med ånglok på grund av för få deltagare så vi får ta vanligt tåg istället. Nå, Canterbury är en vacker och historiefylld stad så det blir nog intressant ändå. Inget annat har annullerats, fingers crossed.

Snart ska Steve och jag promenera in till Clapham Junction för indisk middag. Vi har hittat en intressant restaurang som vi måste prova på...när det nu är 50 % rabatt på menyn:-) Vi har båda haft en lång period när vi inte alls varit sugna på indisk mat, men nu har vi helt plötsligt och samtidigt, börjat längta efter curry igen. Blir det så här när man har varit länge tillsammans, man inte bara börjar likna varandra, man börjar gilla och ogilla samma saker också?! Så tråkigt:-)

2 kommentarer:

  1. va kul, att ni börjat gilla indisk mat alltså! Det gör nämligen vi också, även om vi inte vågat pröva det allra hetaste ännu. Hoppas ni får det trevligt i Canterbury.

    SvaraRadera
  2. Jo, vi har väl haft en tillräckligt lång paus tror jag:-) Jag är inte så förtjust i curry men jag gillar deras tandoori/sizzlers och sidorätter. Äter aldrig naan och ris till längre mera men saknar det inte alls, brukade alltid bli övermätt tidigare.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...