23 april 2012

Mat i kvadrat

Det har varit en ganska händelselös måndag, som de flesta måndagar skulle jag säga. Kan inte precis säga att det är min favoritdag i veckan.

För några dagar sedan upptäckte jag att gymet har börjat hålla Body Combat-pass på måndagsförmiddagarna också vilket skulle vara perfekt för mig. Tränar hellre mitt på dagen än på kvällen. Jag var på mitt första förmiddagspass idag och instruktören var tillräckligt bra för att jag ska fortsätta. Ett annat plus var att passet hölls i den största salen så man kan sparka hej vilt utan att oroa sig över att träffa någon i magen, eller huvudet om man skulle bli riktigt vig.

Jag har också hunnit vara lite kreativ i köket och det blev både en ny sats kokosmuffins
och frallor (recept i slutet av inlägget men även här) som jag åt med...
lax- och räksoppa, en gammal favorit. Jag hade glömt att köpa både saffran och krossade tomater men den var god iallafall.
Frallor med Bakerix (6 st)

0,5 påse Bakerix (215g)
4 st stora ägg
1dl Bakepro
Salt 

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggen riktigt fluffiga i 4-5minuter sen byter du till degkrokar och vispar i bakerix, bakepro och salt. Kläde en bakplåt med bakplåtspapper och klicka ut 6 bullar. Om du vill kan du forma dem lite rundare med fuktade händer. Grädda i mitten i ca 17 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...