10 april 2012

Filmtajm

Ikväll var Steve och jag på bio och såg den norska filmen Headhunters, eller Huvudjägarna som den antagligen heter på svenska. Filmen baserar sig på en roman av Jo Nesbø. Det var faktiskt Steve som förslog att vi skulle se den först. Trodde inte mina öron eftersom han tycker det är lite svårt att hänga med i undertexterna, ovan som han är:-)

Filmen var mycket bra; mycket action men mycket humor också, speciellt under den första halvan. Får ni chansen så gå och se den!

6 kommentarer:

  1. Hyrde den för ett par veckor sen, och jag trodde först att det var ett skämt men sen när twisten kom så blev jag överraskad :)
    Kul att den går på bio i London!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trodde det skulle gå att fylla i en publicerad kommentar men icke:-)

      Radera
  3. Så tänkte vi också, första halvan satt biopubliken och skrattade, sedan följde det en period när vi inte visste om det var humor eller allvar för att bli en renodlad actionfilm i slutet. Norrmännen kan om dom vill:-)

    De har börjat visa allt fler utländska filmer på bio, speciellt nordiska (och indiska då på grund av alla indier som bor här). Det började med "Låt den rätta komma in" följt av Stig Larsson-trilogin. Mera sådant:-)

    SvaraRadera
  4. Vad kul!
    Varje gång jag kikar på din blogg längtar jag till London! :) Härlig stad!

    SvaraRadera
  5. Jag trivs verkligen bra här. Landet är inte lika modernt som Sverige eller Finland på många olika sätt, långt ifrån, men om man bortser från det, lär sig räkna till tio när något går som man inte planerat, så är det ett charmigt land med charmiga människor:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...