30 maj 2014

Fääääärdigaaaa!

Äntligen, köket är klart! Vi har hållit på sedan kl. 11 och jag har hatat varje minut. Jag tycker om renovering, om jag kan betala någon annan för att göra arbetet.

Nu sitter jag och vilar ut med fötterna på bordet, kriskpiga fläsksvålar i en skål och ett glas rödvin i handen. Det är jag verkligen värd.
Så här blev det. Den limegröna väggen är nu ett minne blott och istället har vi ljusa och fräscha väggar i ljusbeige, eller citrongräs som färgen hette. Jag är så nöjd med slutresultatet, flera år av irritation av att se den gröna väggen är äntligen över. Och, Steve och jag grälade inte en enda gång:-)

4 kommentarer:

 1. jag minns dem inte som gröna. Men nåt som slog mig när jag ser köket är att de två skåpen på väggen kunde bytas ut till ett enda långt skåp med flera dörrar, så fick ni mer rum för sakerna och det skulle se enhetligare ut. Men väggarna är snygga tycker jag, det är alltid fräscht med nymålat. Vi ska måla staket i sommar...ser inte fram mot det alls.

  SvaraRadera
 2. Jodå, gröna var dom. De var fina för 7 år sedan men nu tröttnade jag:-) Det går tyvärr inte att göra ett enda långt skåp för spisen är i öppningen mellan skåpen och det enda man skulle kunna sätta dit är en fläkt. Det är nog inte en kvinna som designat köket:-) Vi kommer nog inte att investera mycket mer i den här lägenheten för målet är ju att flytta till något större, så småning om, när jag vinner på lotto. Det börjar redan bli jobbigt att gå uppför tre trappor varje dag:-)

  SvaraRadera
 3. Nånå, du som tränar så mycket borde ju skutta uppför trapporna ;)
  Nej, men jag kan tänka mig att det är tungt att gå många gånger upp och ner per dag, dessutom ska ju allt man skaffar till huset kånkas upp dit.

  SvaraRadera
 4. Det är det som är så konstigt, fast jag tränar så mycket, både styrketräning och uthållighet så är det som att bestiga Mount Everest varje gång:-). Ja som vi har kånkat saker uppför dom där trapporna, kakel till badrummet, badrumsinredning, plankor till golvet etc.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...