20 maj 2014

Skönhetsbehandling hemma

Här tänkte jag ge er ett tips på en skön ansiktsmask som ska ta bort finnar, pormaskar och död hud (har inte sponsrats av produkten, köpte den med egna pengar:-). Några av de bloggar jag läser tipsade om masken från MayBeauty så jag beslöt mig för att beställa och prova.

Paketet innehöll 5 masker, appliceringspensel och en guide för hur man ska sköta sin hud. Jag småskrattade för mig själv när jag läste och såg att deras diettips låg mycket nära lågkolhydratkost, dvs. inga spannmål, inget socker, inget friterat, inga bönor eller baljväxter eller halvfabrikat. Det enda som de rekommenderade som jag inte äter var frukt och fullkorn, vilket var lite konstigt eftersom de samtidigt sa att spannmål är skadligt för huden..

Jag beställde maskerna från Sverige i slutet av förra veckan och fick dem igår, det kostade inte något extra heller för leverans utanför Sverige. Snacka om bra kundservice.
Efter att ha läst den enkla bruksanvisningen så skred jag till verket med penseln. Jag hade läst att man ska vara mycket försiktig så att man inte penslar över ögonbrynen eftersom masken enkelt avlägsnar ansiktsbehåring också:-)

Jag penslade försiktigt och sedan var det bara att låta den verka i 30-45 minuter. Masken var en sorts lermask men den doftade mycket gott. När det gått 45 minuter var det dags för mitt favoritsteg, att dra av den. Jag tyckte inte att det var farligt alls och huden kändes mjuk och skön efteråt. Det rekommenderades att man gör behandlingen en gång i veckan och när kuren är slut så ska man märka en uppenbar skillnad. Har inte så många finnar men pormaskar och dom får gärna flyga och fara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...