15 september 2012

Allvar och fest

Igår eftermiddag besökte då Steve och jag Highgate Cemetery som ligger i norra London. Det finns en öst- och en västsida men till den västra måste man boka minst en vecka på förhand och man kan endast se den på en guidad tur.

Man kan fortfarande bli begraven här så det är en salig blandning av nya och gamla gravar och speciellt den äldsta delen ser ut som om en tornado passerat med gravstenar som lutar åt alla håll och kanter. Det är iallafall väldigt avslappnande att vandra där och läsa inskriptioner.
Karl Marx grav, den kunde man inte missa.
Vissa av de mer "moderna" gravarna hade lite mer lättsamma texter och den här till och med text i olika färger, som googles logo.
Den här asiatiska personen hade fått ett par huttar med sig på vägen.
Det vad väldigt lummigt med murgröna som växte fritt över gravarna.
DEAD, ifall man inte fattade det:-)
Den här pratsamma katten kom strövande förbi. Hon var hur kelen som helst och det gick inte att gå förbi utan att gosa med den lite.
Resten av kvällen gick i ett mer lättsamt tecken på puben Princess Louise. Steve hade planerat att åka ut och  cykla när vi kom hem men det blev det inget av med, för mycket öl för att han skulle kunnat cyklar rakt:-)

Kl 17
Kl 19
Vi fick ett bra bord och sen hade vi ingen brådska hem. Jag hade inte ätit något sedan kl 8 på morgonen så efter några drinkar köpte jag ett par små påsar jordnötter, första "måltiden" på 10 timmar. Jag var inte hungrig men man ska inte dricka på fastande mage...såvida man inte strävar efter baksmälla.

Jag hade beslutat mig för att gå på gym på lördagen så jag drack bara ett par glas rödvin och ett par glas vodka slimline och rundade av med en pint med vatten. Steve drack betydligt mer än jag så idag har han varit allt annat än pigg:-) Nå, det kan man tillåta sig då och då, speciellt när ölen är så god som här.
Bara två av glasen är våra om ni trodde något annat:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...