1 september 2012

Fredag i Richmond, igen

Igår gjorde Steve och jag ett nytt försök att besöka golvbutiken i Richmund och den här gången hade de öppet. Enda problemet var att killen som jobbade antingen hade börjat föregående dag eller bara placerats där för att hålla stånd de sista 15 minutrarna innan butiken stängde. Han visste ingenting. När vi frågade priset på något golv följde 10 min intensivt klickande på datorn innan han hittade priset. Tillslut gav vi bara upp (och killen var säkert lika lättad han när han slapp "betjäna" oss mer:-).

Vi gick in mot centrum, tog ett par fredagsdrinkar vid puben White Cross vid Themsen innan vi promenerade till den turkiska restaurangen Cirrik.
De har fortfarande 50 % rabatt på all mat om man bokar via Toptable men jag misstänker att de minskat på portionerna för den här gången var vi inte illamående när vi lämnade stället utan behagligt mätta:-)
Som vanligt, när vi kommer till Richmond, roade Steve och jag oss med att fantisera om vårt framtida hus vid Themsen, och då helst i Richmond men också på något närbeläget ställe som Mortlake, East Sheen osv. (alla lika "billiga" ställen som i Richmond:-)

Måste bara visa den här roliga skylten till en optiker i Richmond.
Nej, nu är det dags att göra sig färdig för födelsedagskalas hos Carola. Jag och Annika ska möta upp vid busshållplatsen här i Wandsworth och åka dit tillsammans. Delikat smörgåstårta utlovas. Muuums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...