15 september 2012

Årets första och troligen sista picknick i parken

Lördagens aktiviteter inleddes med en timme Body Attack på gymet. Jag gillar musiken och instruktören så det ska mycket till om jag inte ska gå. Efter en välbehövlig dusch släpade jag ut en trött Steve via Sainsburys, där vi köpte lite god picknickmat, och vidare ut i parken. Där satt vi sen ett par timmar och åt och slappade. Det var så skönt väder och det skulle inte ha gått för sig att sitta inomhus en dag som den här.
Kan inte tänka mig att hans första prioritet var att bättra på solbrännan eftersom han inte ens brytt sig om att ta av skorna, det såg närmare ut som om han ramlat ut ur en pub och sov ruset av sig:-)
Resten av kvällen kommer vi bara att chilla och kolla på DVD. Jag har gjort en lakrits- och chokladpannacotta som stelnar i kylen som bäst. Jag kommer ännu att hälla över lite uppkokta hallon, perfekt till både choklad och lakrits. Få se hur det blir, misstänker att jag gick lite över styr med lakritspulvret:-)

2 kommentarer:

  1. vi har talat om en picnic i London varje gång vi varit i London, men hittills inte blivit av. Kanske nästa gång...

    SvaraRadera
  2. Jo, det är så enkelt att bara gå in till en affär och köpa på sig en massa godsaker och promenera till parken. I Wandsworth Park har de dessutom placerat ut "grillstubbar" på prov så man kan äntligen grilla utan att behöva hålla ögonen öppna för parkvakterna:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...