2 september 2012

Söndagslättja och fönstertvätt

Imorse sov jag ända till halv 11 och startade dagen med sen frukost och ett par avsnitt "Ensam mamma söker" på tv3 play. Jag har inte tittat på serien tidigare men det fanns inget på de engelska kanalerna.

Till lunch blev det lite hopplock av vad som fanns i kylskåpet. Jag fyllde ett par råa maletköttbiffar med fetaost och riven hårdost som jag stekte i kokosnötolja utan smak. Medan biffarna stekte kokade jag blomkål som jag sedan stekte upp tillsammans med svamp. Jag tillsatte även en skvätt med grädde och kryddade med salt, peppar och chiliflakes. Det blev mycket gott.
Efter lunchen bestämde jag mig för att vara lite produktiv och gick till Homebase där jag köpte två gröna växter till köket. Jag hade länge tänkt att jag skulle slänga bort de andra som växte på höjden så det knakade men tappade blad i samma takt. Dammiga var de också. När jag kom hem igen så ledde det ena till det andra och jag både tvättade köksfönstren på insidan och utsidan samt dammtorkade min samling vinflaskor innan jag slutligen satte växterna på plats. Nu ser allt så mycket bättre ut.

Resten av kvällen ska jag bara ta det luuuuugnt, tända ljus och ladda DVD-spelaren med någon av filmerna som jag köpte för ett tag sedan. Steve kommer hem någon gång på eftermiddagen imorgon.

3 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt skön söndag :)

  SvaraRadera
 2. Vad är Homebase och var finns det? Mitt rum saknar fortfarande en grön växt

  SvaraRadera
 3. Jo, brukar oftast känna mig rastlös på söndagar men igår var det skööönt:-)

  Jenny - Homebase ligger alldeles bakom Wandsworth Station. Finns en stor B&Q också mittemot.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...