28 september 2012

Städad lägehet, levande ljus och Prosecco - fredagen är här!

Fredag, jippeee. Lungt i min inkorg i två dagar.

Jag började iallafall morgonen med att ringa till online-reseföretaget Opodo. Orsaken var att jag igår fick ett email från dem där de sa att flygen tillbaka från Finland från jul har annullerats!! Jag fattar inte alla dessa annulleringar. När jag bokade flyget så fanns det bara några platser kvar, och då är det 3 månader till jul.  Det verkar precis som om flygbolag säljer platser till flyg som de inte vet om de har, det verkar iallafall inte saknas resenärer. Nu måste jag boka om och det enda flyget med lediga platser går dagen före min ursprungliga bokning. Så jävla irriterande. Det positiva i eländet var att Opodos kundtjänst är mycket bra och de ringer tillbaka när de lovar.

Resten av dagen har iallafall gått utan missöden, Steve och jag lyckades till och med städa lägenheten utan gräl, det har inte hänt på många månader, eller kanske år:-)

Kvällens middag blev ostfylld maletköttbiff med diverse toppingar. Såsen består av majonnäs och sambal oelek.
Nu har jag ätit och tänt så många levande ljus som jag vågar innan Steve börjar klaga över huvudvärk eller att det blir för varmt:-). Ser ni förresten hur mina orkidéer på fönsterbrädan blommar. Det är helt otroligt, de blommar i nästan 6 månader, vilar ett par månader innan de sätter igång igen. Jag är värdelös på blommor men de här har jag lyckats få att trivas.
Jag lyxade också till det när jag var och handlade mat till Sainsburys och köpte två små Prosecco-flaskor (två för fem pund). Det är faktiskt billigare att köpa en stor flaska men då skulle jag ha "tvingats" dricka allt själv ikväll eftersom bubblorna i mousserat vin försvinner snabbt och inte går att spara alltför länge och Steve inte gillar mousserat vin. Jobbigt:-)
Imorgon åker Steve iväg tidigt med sina kompisar till Birmingham och cykelutställning medan jag kommer att träffa Annika på lunch i city. Ska bli både gott och mycket trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...