22 september 2012

Från kaffedejt till middagsdejt

Gårdagen gick i kompisarnas tecken. Först träffade jag Jenny på ett mysigt cafe nära Wandsworth Station. Vi hade inte träffats på ett par veckor nu så vi hade mycket att uppdatera oss om. Personalen tyckte säkert att vi satt och tog upp deras platser för länge för de kom tre gånger och frågade om vi ville ha något annat. Vi sade bara nej tack och fortsatte prata, det var trots allt inte precis proppfullt på cafeet:-)
På kvällen träffade jag min tyska kompis Tina för middag på Albannach vid Trafalgar Square. De har fortfarande 50 % rabatt på all mat vilket är mycket bra värde för pengarna för maten är god och portionerna stora. Servicen var lite väl långsam ikväll och de missade ett par potentiella drinkförsäljningar eftersom de aldrig kom och frågade om vi ville ha något mer efter vi ätit våra rätter och tömt glasen, helt motsatt taktik mot cafeet tidigare under dagen:-). Det var iallafall jättekul att träffa Tina igen, såg henne senast i juni. När vi gjorde oss klara att lämna restaurangen såg jag att vi suttit där i över 4 timmar.
Deras laxförrätt som är supergod.
Jag åt ribeye-stek till huvudrätt med bernaisesås. Jag bytte som vanligt ut franska potatisen, den här gången mot gröna bönor med massor av smör på.

Nu är det lördag och solen skiner. Jag har just kommit från gymet efter min lördagstraditionella Body Attack. Om några timmar ska Steve och jag bege oss till norra London för inflyttningsfest hos Cecilia, som kommer från samma by som mig, och hennes pojkvän Björn. Det ser jag fram emot.

2 kommentarer:

  1. Det är helt knäppt egentligen, tänk om vi för 10 år sedan hade vetat att vi en dag skulle sitta och fota varje kopp kaffe och maträtt, haha:) Bra att va me folk som förstår. Där hemma hos familjen känner jag mig aningen obekväm om jag fotar min mat:)

    SvaraRadera
  2. Precis, vi skulle ha suttit och skrattat över tanken på något sådant huvudlöst:-). Jo, håller med dig, skönt att slippa förklara sig när man fotar minsta detalj till höger och vänster.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...