29 september 2012

God lördag

Vaknade till det här vädret i morse. Det är ett tag sedan man såg klarblå himmel så jag tror jag ska ta tillvara på dagen genom att ge mig in till centrum och strosa lite i affärerna på Oxford Street innan jag träffar Annika. Sol och blå himmel får mig på gott humör och jag tror till och med att jag skulle klara av turistmassorna där utan att få psykbryt.
Det här är då utsikten från vår lägenhet. Vi bor på tredje våningen men det ser högre ut eftersom vårt hus dessutom ligger på en backe. Vad som irriterar mig dock är det jävla trädet som växer sig allt högre. Varför måste man plantera stora träd framför hus i det här landet, speciellt när trädgården är stort som ett frimärke???. Träd växer och rötter sprider sig, i många fall in i grunden på huset vilket kan leda till stora problem om man hugger ned det eller det dör själv och huset börjar sätta sig. Dessutom blir det så jäkla fuktigt då solen aldrig kan tränga igenom. Jag har faktist seriöst funderat på att köpa en grensåg och såga av de högsta kvistarna lite diskret från vardagsrumsfönstret. Skaften på de där sågarna är jättelånga. Om jag tar lite i gången så kanske ingen märker något, det är dessutom för högt för att någon ska se sågytorna:-)

2 kommentarer:

  1. hörde nån nämna en gång om att havssalt tar livet av träd efter en tid, så skaffa dig ett kilo och strö det vid roten så kanske det dör bort småningom ; )

    SvaraRadera
  2. Bra ide!!, det ska jag kanske göra. Jag tror inte att han som bor på första våningen skulle bry sig, snarare tvärtom eftersom det inte längre kommer något ljus till hans lägenhet:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...