23 september 2012

Regn och söndagsmys

Idag anlände hösten med regn hela dagen. Jag tycker det är mysigt med regn på söndagar, passar mitt humör som handen i handsken. När det blir lite mörkare ute kommer jag att brassa på med tända ljus. Har också just satt in en fisk- och fänkålsgratäng i ugnen som får bli vår kombinerade lunch och middag. Om den blir god så sätter jag upp bilder och recept senare.

Gårdagens inflyttningsfest hos Cecilia och Björn var jättekul. Jag och Steve kände inte någon av de andra gästerna men det var ett glatt och socialt gäng så det tog inte många minuter att komma in i diskussionerna, alla talade med alla. En härlig och avslappnad stämning helt enkelt. Cecilia och Björn bjöd på massor av god dryck och mat med skandinaviskt tema så det blev både hemlagade köttbullar, lax i ugn, pastasallad, olika såser och ostar och kex. Till efterrätt bjöds det på både dammsugare och kokosbollar. En hit bland både nordbor och "utlänningar":-).

Eftersom jag har en tendens att glömma bort att titta på klockan när jag är i feststämning, så hade jag hade gett Steve ansvar för att vi skulle hinna hem med det sista tåget och vi hann precis.

Jag har också tagit mig i kragen och gått igenom några av modulerna i online-kursen "Social media marketing" som jag köpte till mycket rabatterat pris redan i maj. Den är riktigt intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...