20 september 2012

Kompisträff i Charing Cross

Igår träffade jag Suss över middag och drinkar på restaurangen Champagne Charlies i Charing Cross. När vi kom dit möttes vi av samma snygga servitör som när jag var där med Mia. När jag berättade att jag bokat bord och gav mitt namn så sa han att jo, han kom ihåg att jag varit där förut. Jag vet inte om han ljög eller faktiskt kom ihåg mig från typ en månad tillbaka. Jag minns varken namn eller människor så jag blir lika förvånad varje gång någon inte är lika disträ som mig:-D.

Servicen på det här stället är fantastisk, mycket snabb trots att stället i det närmaste var fullt.

När vi fick våra menyer och Suss såg att det fanns leverpate som förrätt så fråga hon om jag skulle beställa det. Jag är så förutsägbar ibland:-) Alla mina kompisar vet vid det här laget att om det finns lever på förrättsmenyn så blir det min förrätt:-)
Till huvudrätt åt vi båda bergtunga, eller lemon sole på engelska, med smörsås och små räkor. Mycket gott. Jag beställde också gröna bönor som tillägg.
Till efterrätt delade vi på en osttallrik. Hade vi inte varit mätta förut så blev vi det då. Vi beställde också var sitt glas rödvin till osten. Vitt vin är lite för tamt.
Vi satt länge och åt och pratade och kom fram till att vi båda har ett riktigt bra liv just nu; jobb, pengar och bra förhållanden. Vi funderade att man ska kanske inte säga sådant högt för då händer säkert något skit men vi beslöt oss för att ta risken:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...