6 september 2012

Champagne Charlies

Igår testade jag och Mia en ny restaurang som låg under valven vid Charing Cross, Champagne Charlies. Ingen av oss hade sett restaurangen tidigare och den var inte heller precis välannonserad på gatan mot Embankment Station. När Mia och jag kollade på erbjudanden på toptable blev vi båda genast intresserade redan när vi såg namnet, speciellt jag:-)

Medan jag väntade på Mia som blev lite försenad från jobbet beställde jag ett glas Prosecco och kollade på folk och den intressanta inredningen.
Undras om de faktiskt haft problem med folk som spottar eller om det bara var på skämt.
Maten var fantastiskt god, det är alltid ett gott tecken om det finns leverpate på förrättsmenyn:-) Den här hade till och med smör runtomkring.
Jag åt "järnstek"??? till huvudrätt som serverades med örtsmör och sallad. Vet inte vad järnstek är men mört och gott var det.
Något som fick restaurangen att stiga i mina ögon ytterligare (om det var möjligt) var den här lilla förpackningen...
TANDPETARE!!! Det är första gången som jag ser tandpetare i engelska restauranger. Jag plockade genast förpackningen med mig.
Efter middagen tog vi ännu en drink på Londons äldsta, och mysigaste (om man lyckas få sittplats i källaren) vinbar, Gordon's wine bar. Jag har inte varit där på ett par år nu och upptäckte att stället, eller rättare sagt deras vinträdgård, har växt något otroligt på ett par år. Från 20 meter till 100 meter, minst.
Med blixt
Utan blixt.

Nej, snart börjar det bli dags att packa ihop det sista och bege sig till Gatwick flygplats för vidare transport till Stockholm. Om jag inte lyckas göra några uppdateringar med min telefon så hörs vi troligen först på måndag. Ha en härligt fortsättning på veckan och helgen!!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...