14 oktober 2013

Mer julshopping och tidigt ute

Hej alla måndagsglada. Jag är mest glad över att dagen snart är över, måndagen är veckans absolut tråkigaste dag. Veckan har iallafall startat med en rivstart med två gymbesök i vanlig ordning. Under morgonens Body Combat fick jag dessutom en plötslig julklappsuppenbarelse (får de bästa ideerna i duschen eller när jag tränar) och efter att ha duschat tog jag bussen till Richmond och shoppade det jag planerat plus lite till. Ca två timmar senare var jag tillbaka hemma. Mission completed.

Nu är i princip min julklappsshopping klar för i år, i god tid innan de stora massorna väller ut på gatorna. Jag kommer att köpa Steves föräldrars presenter närmare jul, men det blir nog samma grejer som jag alltid köper; en flaska finare whiskey till Steves farsa plus några skraplotter och presentkort och skraplotter till hans morsa.. Det är så svårt att köpa presenter till dem eftersom de har allt de behöver och jag vill inte slösa pengar på att köpa något som de sedan inte har någon nytta av. Whiskey och presentkort vet jag används och skraplotter bjuder på lite extra spänning under julen och förhoppningsvis en storvinst:-)

Igår gav Steve och jag oss ut i hällregnet för vad vi trodde var en brunch med Cecilia och Björn ... problemet var bara att vi anlände en månad och 4 dagar för tidigt. Jag hade helt enkelt satt in helt fel datum i min kalender. Det har typ aldrig hänt tidigare men jag antar att någon gång ska vara den första. Nå, vi kom oss iallafall ut i friska luften och och nu vet vi iallafall var restaurangen ligger när vi åker dit RÄTT datum:-). Steve tog det också med ro, det enda som irriterade honom var att han hade rakat sig i onödan och hunnit börja se fram emot den goda maten:-)
Här kommer förresten att par bilder av den nya svarta toppen som jag köpte förra veckan. Jag borde skaffa mig spegel i full längd så jag slipper be Steve. Han är bra på mycket men modefotografering är inte en av hans starkare sidor:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...