30 oktober 2013

Nytt i träningsgarderoben

Så är lillördagen nästan över. Här har vi inte gjort många knop, Steve är fortfarande ordentligt förkyld och svullen i ansiktet. Han har säkert någon typ av bihåleinflammation men det konstiga är att han inte har ont någonstans, han är bara täppt och svullen. Nå, ikväll köpte han både tabletter och starka droppar som ska sättas i kokande vatten och andas in. Hoppas det bildligen "löser sig".

Jag har jobbat hela dagen men även hunnit två vändor till gymet. Tänkte att jag måste passa på att gymma nu ifall jag skulle få en släng av samma förkylning som Steve. Men som jag sag tidigare, min kropp är inte väldigt mottaglig för förkylning (ta i trä), har aldrig varit borta från jobbet på grund av det. Baksmälla, ja, men inte förkylning:-)

Här kommer förresten en bild av ett tillägg till min träningsgarderob. Jag hittade äntligen en A-skuren topp och på H&M dessutom. Eftersom jag har en rak kroppsform så passar inte tighta toppar mig, de framhäver allt som inte ska framhävas och jag ser bara fet ut. Den här sitter perfekt.

Framifrån
Bakifrån
För övrigt så fick jag reda på att farsan blivit intervjuad i finlandsvensk media om ett mycket viktigt ämne. Om inte hjärtkirurgin i Vasa funnits när farsans kroppspulsåder sprack för ett antal år sedan så hade inte jag och mina bröder haft vår underbara pappa i livet idag. Det är hemskt att trenden idag går mot att bara de som bor i storstäder har rätt att överleva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...