12 oktober 2013

AW i regn och rusk och lördagsmys

Ahhhh, har varit på benen nästan hela dagen idag så nu ser jag verkligen fram emot att jäsa i soffan resten av kvällen. Lördagen inleddes som de flesta av mina lördagar med stor frukost (fröbröd med massor av pålägg samt hemmagjord granola med fullfet yoghurt och bär) följt av Body Attack halv ett och Zumba en timme senare. Däremellan har jag hunnit göra brownies med chokladglasyr (nytt recept och LCHF naturligtvis) som just nu stelnar i kylen. Jag tog också just ut en kycklingpaj ur ugnen som vi kommer att hugga in på när den kallnat lite. Jag har inte ätit något sedan kl 9 i morse så nu börjar jag känna mig härligt sugen. Medan pajskalet gräddades städade vi dessutom hela lägenheten så nu är allt fräscht.

Igår var vi ett gäng Österbottningar (finlandssvenskarna från södra Finland lyste med sin fråvaro) som träffades för AW i en pub i norra London. Vi kom från Nedervetil i norr till Petalax i söder så alla vädersträck i Österbotten var i princip representerade. Det var jättekul att träffa alla igen för man har ju automatiskt ett viss band när man har samma kultur och vi har ju träffats ett antal gånger nu så alla känner varandra mer eller mindre.
Vi passade också på att äta men eftersom jag var så mätt efter den sena lunchsalladen så nöjde jag mig med en ostbricka ... ost mättar ju iiiinte alls;-)
Nu ska vi försöka få till en lillajulmiddag också. Det börjar bli bråttom att boka bord om man siktar in sig på en speciell restaurang.

2 kommentarer:

  1. Oj vad jag ser förskräckt ut:)

    SvaraRadera
  2. Det kom så plötsligt att du inte hade hunnit arrangera minen:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...