17 oktober 2013

Träning och värmande soppa

Hoppas ni har haft en bra torsdag och imorgon är det fredag, yessss!

I morse hade jag tänkt ha en "sovmorgon", dvs. sova till kl. 9 istället för normala kl. 8. Det blev det inget av med då vägverket, gatuverket eller vem det nu var hade kommit på den smarta iden att börja borra upp asfalten utanför huset vid halv 8. Det var bara att stiga upp.

Vädret har iallafall varit fint hela dagen, runt 18 grader och sol. Det får gärna hålla i sig läääänge. Jag hann emellertid inte utnyttja det eftersom jag bara varit utomhus när jag gått till och från dagens tre pass på gymet, först Pilates, sedan Body Pump och slutligen Zumba. Tre olika träningsformer på en dag.

Dagens lunch och middag blev köttfärssoppa. Den är bara så god och mättande och ni hittar receptet här.
Imorgon står jobb, gym och sedan AW och middag med Mia. Steve åker på cykeltävling till Belgien över helgen tillsammans med sin kompis Dave. Ingen av dem ska tävla utan de skjutsar en 18-åring kille (Dave kör och Steve är med som "sällskapsdam":-). Killen har vunnit de flesta juniortävlingar som han har deltagit i de senaste åren och har nu blivit vald till Storbritanniens landslag, så från och med nästa år kommer han säkert att tävla mot de stora grabbarna och kan följa med deras tävlingsbussar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...