16 oktober 2013

Gruppmiddag i Putney

Igår var vi ett gäng Österbottningar, varav de flesta bor i sydvästra London, som åt middag på Hudsons i Putney. Det var bara fyra av oss som ätit där tidigare och om man bor i sydvästra London så måste man ha ätit på Hudsons åtminstone en gång.

Solen värmde fortfarande när jag promenerade in till Putney (Steve kom senare). Mysigt.
Hela det glada gänget samlat. Som tur var skötte kockarna sig och det var glada miner under hela middagen. Skulle ha varit typiskt om köket hade haft en dålig dag just den kvällen när Steve och jag skrutit över hur bra mat de har där:-)
Förrätten glömde jag fotografera, var så hungrig, men till huvudrätt blev det sirloin stek som vanligt med vitlökssmör, kokta grönsaker och coleslaw.
Till efterrätt åt jag glass som verkligen inte var LCHF men två kulor kan jag klara då och då. De har ganska intressanta sorter, en var kulorna var smaksatt av ingefära.
Vi avslutade den mycket roliga kvällen med en sängfösare på den mysiga puben Half Moon ett stenkast från Hudsons. Det var fullständigt vindstilla när vi lämnade puben och Steve och jag beslöt oss för att promenera hem också.
Från det ena till det andra, här har jag tagit ett par bilder av min mycket höstliga blombukett. Löven blir aldrig sådär färgsprakande på hösten som i Norden så då får man skapa färgprakten själv inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...