11 oktober 2013

Höstrusk och mera shopping

Nu har höstrusket nått London också, det blåser och regnar. Det är en dag som den här man bara vill sitta hemma och mysa. Jag kommer emellertid att trotsa regnet och ge mig ut till norra London om drygt en halvtimme, så höstmysa får jag göra någon annan gång, det lär nog komma fler tillfällen. Dessutom har jag suttit hemma hela veckan så det ska bli kul att socialisera lite med andra finlandssvenskar.

Vid 12-tiden idag åkte jag in till Clapham Junction för lite mera julshopping. Det är lika bra att få det gjort nu när man har ångan uppe och jag lyckades också pricka av ytterligare några personer på min lista. Jag tog också en sväng till Lidl och köpte grekisk yoghurt (har hunnit provat många naturella och fullfeta yoghurtar men Lidls avgår med segern varje gång), gravad lax och lite annat smått och fettigt:-)

När jag kom hem vid 15-tiden åt jag en sen lunch som blev sallad med kokta gröna bönor, färsk spenat, tomat, grillat kycklingbröst, stekt bacon och kokt ägg och ca 1 dl olivolja så nu är jag MÄTT. Jag åt samma igår och behövde inte äta någon middag för jag stod mig ända fram till i morse.
Här ska ni få se en "finblus" som jag köpte för ett par dagar sedan från ... TK Maxx, surprise, surprise!:-) Materialen är jätteskönt och jag gillar skärningen.

Framsidan; fållen är av chiffong
Baksidan, halva ryggen är chiffong och två trianglar av det tjockare tyget möts i mitten, typ där BH-bandet borde gå.
Här ser ni ryggen bättre eftersom jag använde blixt.
Fållen
Tyget, så behagligt.
Åker ni till England och ser en TK Maxx så dyk in. Det kräver lite tålamod att gå igenom alla plagg (finns oftast bara 1-2 exemplar av varje) men ni kommer att göra fynd, och till minst 60 % rabatt av originalpriset. Vissa TK Maxx säljer även riktiga märkesvaror som Armani, Gucci etc. och dem hittar ni främst i City.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...