19 oktober 2013

Middag med trevligt sällskap

Sådär, då är lördagens andra gympass avklarad som var en härlig och svettig danstimme.

Igår träffade jag Mia på driknar och middag efter jobbet och det var lika härligt att träffa henne som vanligt. Vi har alltid massor att prata om och det är skönt att utbyta tankar.

Den här planschen såg jag på en telefonkiosk och jag håller med.
Vi träffades först på en pub och tog var sitt glas vin innan det var dags att gå till restaurangen Bellaria bar and restaurant som låg  mittemot puben. De hade bytt meny sedan vi senast var där men vi hittade ändå flera intressanta rätter och det slutade med att vi båda beställde samma.

Till förrätt blev det breasola med kronärtskocka.
Till huvudrätt havsabborre, en av mina favoritfiskar efter sik, som tillagats i aluminiumpaket. Mycket god och inte ett enda ben i fileerna.
Vi var ganska mätta efter maten men beslöt oss ändå för att dela på en ostbricka som var jättestor, vi orkade inte ens äta upp. Mia ser smått förskräckt ut över mängden:-) Osten serverades med en skål honung, passar jättebra till ost.
Eftersom kvällen ännu var ung när vi ätit klart så gick vi till en annan pub i närheten för ytterligare ett par drinkar. Inte den mysigaste pub vi besökt, och gubbarna som satt bredvid oss luktade gammal svett, men de serverade vin så vi var nöjda och gubbarna försvann efter en halvtimme:-)
Om en timme är det biotajm för mig, tänkte gå och se den romantiska komedin "Enough Said" med bland annat den nu avlidna James Gandolfini. Den har fått bra kritik.
Hoppas ni har haft en bra lördag och att den fortsätter i samma anda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...