29 oktober 2013

Tisdagens aktiviteter

Idag har jag hunnit med lite ditt och datt. Eftersom jag HATAR att prata i telefon så får jag väl säga att dagens, eller månadens, bedrift var att jag ringde till engelska skatteverket för att fråga om min restskatt. Jag fick ett brev för en eller två veckor sedan om att jag skulle behöva betala ganska stor restskatt. Jag förstod orden i brevet men inte vad de menade och idag hade jag samlat tillräckligt mycket mod för att ringa dem. Samtalet gick helt bra, jag måste fortfarande betala restskatten men nu förstår jag iallafall var det gick fel i min självdeklaration. Jag behövde inte heller betala någon straffavgift eftersom jag kontaktade dem före deadline. DONE.

Idag spenderade jag lunchen med att ta en runda i vårt shoppingcenter och kom hem med tre ljuuuuvligt doftande "body butter" från The Body Shop; choklad, oliv och persika. De hade varit £13 och nu endast £5. Nu kommer jag att dofta gott fram till nästa höst eftersom de är väldigt dryga. Jag köper sällan något till fullt pris på Body Shop eftersom de har rea så ofta.
Jag köpte också en flaska av det goda engelska vita vinet på Waitrose. Det tänker jag ta med mig när jag åker till Finland över jul. Ska försöka luska fram en flaska av det röda också. Man får garanterat inga engelska viner på Alko (eller Systembolaget)
Resten av dagen har gått i jobbets tecken. Jag fick hoppa tisdagens Body Conditioning (tar den på fredag istället) eftersom mitt Office-program slutade fungera. Orsaken var att jag hade laddat ner en testversion av Office 10 (eller vad den heter) och när månadens testperiod förföll så påverkade det också Office 2007, det fungerade helt enkelt inte. Efter mycket om och men och googlande hittade jag Office 10 under ett annat namn och kunde avinstallera det. Jag är ganska stolt över att jag kunde fixa det själv faktiskt.

Steve är fortfarande fruktansvärt förkyld. Han sov, självmant, på soffan i natt för annars skulle jag nog inte ha fått en blund då han nös sig genom natten, följt av snarkningar när han lyckades somna in. Idag har han gått med näsdukar uppstuckna i näsan och dessutom är ansiktet svullet och han ser ut som en blandning mellan Marlon Brando i Gudfadern, en storsnusare och glupsk hamster. Tappat rösten har han också. Han har aldrig varit så här förkyld tidigare på de 7 år som jag känt honom. Jag tror iallafall att kulmen är nådd för han kan nästan andas ut genom näsan nu, igår var det helt hopplöst. Hoppas att jag inte blir sjuk nu också men förklylning brukar inte vara min stil.

Steves dubbelförpackning av extra stora näsdukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...