8 oktober 2013

Tidigt ute

Sitter och slappar i soffan med ett glas kroatiskt rödvin med eftersmak av vanilj. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så verkar alla kroatiska rödviner smaka vanilj, måste bero på druvan Plavac. Steve gillade det också men nöjde sig med några slurkar eftersom han ska ut och cykla ikväll. Jag svettade mig igenom dagens träning redan i morse och nu värker det i nästan varje muskel. Body Conditioningen är verkligen veckans värsta för musklerna får verkligen jobba och instruktören byter rörelser varje vecka så de hinner aldrig bli lata. Det är nästan lika jobbigt varje vecka.

När jag avslutat dagens jobb och dammsugit hela lägenheten gjorde jag en utflykt till vårt shoppingcenter. Jag har inte besökt affärerna där på flera veckor trots att jag bara bor 5 minuter därifrån. Jag har inlett "operation julklappsinköp" på allvar nu och tänkte att jag går inte därifrån innan jag hittat något. Turen var med mig och resultatet efter 2 timmar och 2 affärer var att jag nu kan kryssa av två personer och halvkryssa ytterligare två. Jag tänkte att jag skulle vara extratidig med julklappsinköpen i år så att jag kan spendera de sista månaderna fram till jul med att dricka glögg och njuta av att se andra stressa:-)
Naturligtvis kom jag inte hem tomhänt till mig själv heller:-) Jag hittade den mjukaste tröjan någonsin på TK Maxx av märket blue. Den kändes som bomull på min kropp, hur kan man inte köpa en sådan tröja.
Lunchen (och middagen) gick i havets tecken. Det är länge sedan jag ätit lax så idag stekte jag laxbitar i 200 graders ugn i 10 minuter. Jag kryddade bara med citronpeppar, salt och dill. Till laxen åt jag skalade räkor som blandats med 1 dl creme fraiche, 0,5 dl majonnäs, dill, salt och peppar. Jag stekte också upp lite savoykål. Så enkelt, så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...