27 juni 2013

Blandade bitar

Så är man tillbaka hem efter dagens tredje pass på gymet och den andra Zumban, en som jag kunde ha varit utan då det var en värdelös vikarie som ledde passet. Jag tycker inte om Gangnam Style-låten och om jag säger att den var det bästa på hela passet så förklarar det ganska mycket.

Idag (och igår) blev det hemmagjord hamburgare till middag med en massa gott på som lök, stekt ägg, gurka, sallad, majonnäs och paprikapulver.
Förra veckan köpte jag en långkjol på New Look som jag bara älskar. Det är säkert 15 år sedan jag senast bar långkjol men den här sitter mycket bra och tyget är fantastiskt skönt. En annan fördel är att kjolen faktiskt går ner till fötterna och inte slutar vid halva vaden typ, ett vanligt problem då jag har så hög midja och långa ben. Kjolen är ljus beige men det fanns många färger att välja mellan.
Sen ska jag "varna" för en produkt, nämligen den här deosprayen. Den är helt värdelös för den gör att du LUKTAR svett efter att du sprejat, och jag som inte ens lider av någon större armsvett i vanliga fall.
Igår hade Jenny och jag en catch up med mat och drinkar på en pub i Clapham Junction. För mig blev det hamburgare på griskött (under den smälta osten) och sallad istället för fransk potatis. Jag ids aldrig be dem skippa brödet utan lämnar det bara till sidan.
Jenny berättade om en teaterpjäs som hon hade varit med sin "pojkvänish" :-) för en tid sedan och som hade varit mycket bra. Pjäsen hette Austentatious och är en improviserad Jane Austen-pjäs som baserar sig på lappar med förslag på intriger som publiken fått ge i början av pjäsen. Allt kan hända med andra ord. Så, i dag googlade jag fram den och nu är två biljetter köpta till söndag, jag är inte mycket för att vänta:-)

Annars så har det inte hänt så mycket annat de senaste dagarna. Musen som jag och Steve (och några av våra grannar) sett ett par gånger är nu historia. När vi städade lägenheten förra veckan innan Minna och Ullrika skulle komma så beslöt vi oss för att plocka undan de två musfällorna vi hade i köket (inte så aptitligt:-) och då såg Steve att en mus fastnat i den ena. Jag hade kastat ett öga på dem då och då men inte sett något men så var musen i samma färg som golvet också. Den hade säkert legat där ett par dagar så Steve fick kasta fälla och allt i en soppåse och bära ut den och sedan decinficerade vi "dödsplatsen". Skönt att ha blivit av med det där oönskade husdjuret.

2 kommentarer:

  1. Haha..det är lättare på engelska för då säger jag "the guy I'm seeing" så behövs det inte desto mer förklaring på vad-det-nu-är.

    SvaraRadera
  2. Precis, man får aldrig sagt det lika bra på svenska:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...