28 juni 2013

Regnvädersshopping och kultur

Regn, regn och åter regn och sedan tropisk fukt på det. Sommaren kommer verkligen inte igång i år...den har uppenbarligen fullt upp med att värma upp nordborna:-).

För att bota tungsintheten gjorde jag något som oftast får mig på gott humör, gick en runda i affärerna i vårt shoppingcenter. Bara för att jag inte skulle ha något så hittade jag en hel del och som vanligt så är TK Maxx den värsta fällan då de får in nya produkter hela tiden till rabatterade priser. Jag höll mig iallafall från att köpa ännu en ljuslykta (de hade fått in flera fina) men istället slog jag till på den här maxiklänningen...det är ju väder för dem nu...i Finland. Den kostade bara £15 så ingen förlust och den satt som ett smäck.
Jag gillar färgerna.
Jag har suktat efter en beige figursydd läderjacka under en tid och tamejfan om de inte fått in en sådan också till det otroliga priset £75, ner från £250, i perfekt färg också. Jackan är verkligen figursydd så det gäller inte att lägga på sig några extra kilon om man vill kunna stänga den. Det är inte någon större fara bara jag håller mig till min LCHF-kost och den överger jag ALDRIG.
För ovanlighetens skull slirade jag också in på Primark, en affär som jag håller mig för "fin" för. Allt är superbilligt och har väl inte alltid den dåligaste kvaliteten, men jag gillar inte plastlukten som slår emot en när man går in. Jag hittade iallafall några billiga örhängen. Hoppas nu bara att de inte innehåller nickel för då åker de i soporna.
För övrigt så ska jag gå och kolla på en föreställning med Boston Ballet nästa söndag. Jag såg ett erbjudande på Groupon att man kunde köpa biljetter till halva priset (bra platser också) och slog till. Jag har bara varit på balett en gång tidigare och då såg jag Nötknäpparen i St Petersburg och tyckte det var fantastiskt vackert. Det som imponerar mig mest med balett är hur graciösa dansarna är och hur mycket blod, svett och tårar som ligger bakom för att få det att se enkelt ut.

Jag visste att jag inte skulle få Steve med mig men frågade iallafall. Hans svar var att han troligen inte skulle gilla det" så ingen vits att föröka övertyga honom ytterligare:-). Jag beslutade mig då för att gå själv eftersom jag inte känner någon annan som skulle vara intresserad att gå, plus att man måste besluta sig snabbt med Groupon. Jag har inga problem att gå ensam på bio, teater och andra evenemang där man måste sitta tyst i ett mörkt rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...