24 juni 2013

Mumsig middag och annat

Tillbaka i vardagen igen efter mina kompisar Minnas och Ullrikas besök i London över helgen. Det var riktigt kul att ha dem här och vi hann med mycket. Jag tror vi alla var ganska sega på söndag, vi orkar inte festa som på den gamla goda tiden längre, även om vi verkligen försökte:-) Jag ska lägga upp lite bilder från helgen i morgon, tror det får bli i två inlägg så de inte blir så långa.

Idag har jag hunnit med två pass på gymet, som de flesta andra måndagar nuförtiden. Body Combat på morgonen och Zumba på kvällen. Meningen är att de skall byta koreografi och musik var 6:e vecka på Combaten men det verkar snarare som var 12:e vecka och då har jag för länge sedan tröttnat och därför är motivationen mycket låg för tillfället.

Idag gjorde jag Chicken Nuggets som jag "brödade" med mixade fläsksvålar och sesamfrön (när mixet tog slut). Fläsksvålar borde man hitta i de flesta stora matvaruaffärer.
Chicken Nuggets
6 personer

6 kycklingfiléer
1 ägg
2 påsar fläsksvålar (jag skulle ha behövt två)
salt, peppar

Mixa fläsksvålarna i blender. Skär kycklingfiléerna i bitar. Vänd i ägg smaksatt med salt och peppar, och slutligen i fläsksvålsmjölet. Lägg sen på en plåt med bakpapper på. Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Jag doppade dem i majonnäs smaksatt med sambal oelek. Goooott!

Igår orkade varken Steve eller jag göra mat så vi tog bussen till West Kensington för att äta världens bästa turkiska mat på Best Mangal. Vi styr oftast kosan dit när vi är sugen på god grillad mat. Perfekt LCHF.
När vi frossat så att magen stod ut i alla fyra hörnen bestämde vi oss för att gå ner maten genom att promenera till Fulham. När vi kom dit så fortsatte vi ända hem, vi hade ju redan gått halva vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...