1 juni 2013

After work i Canary Whaf och lördagsaktiviteter

Glad lördag alla! Jag har just kommit tillbaka från lördagens andra gympass, Zumba med inslag av popmusik. Före det var det Body Attack. Jag höll på att få morgonkaffet i fel strupe när jag kollade gymets webbsida och såg att Body Attacken inte fanns på listan med lördagspass. Jag ringde dit och efter en stund fick de reda på att det var något fel på IT och passet fallit bort på nätet men att det skulle hållas som normalt. Puh, blev nästan kris där när jag inte skulle få gå på mitt favoritpass:-). En bra sideffekt av deras miss var att det var ganska få på passet eftersom folk inte trodde att det skulle hållas och inte orkat ringa gymet.

Nu är jag duschad och uppklädd inför kvällens konsert på Royal Festival Hall där filhalmorniska orkestern spelar känd filmmusik och en kvinna kommer att sjunga. Det ska bli riktigt kul att göra lite annat än att bara äta:-).

Igår fick jag också lyssna till skön pianomusik medan jag väntade på Mia i Canary Wharf shopping mall. En ung kille spelade en massa vacker musik iklädd t-shirt och keps. Talang sitter uppenbarligen inte i kläderna.
När Mia och jag, efter lite missförstånd (shoppingcentret var stort), äntligen hittat varandra:-) gick vi på en fördrink ute i solen innan vi tog DLR-tåget till stadsdelen Limehouse för middag på Gordon Ramsays pub The Narrow.

Vi beställde båda kanin- och skinkterrin med piccalilli till förrätt. Jag är normalt sådär medelförtjust i terriner eftersom de oftast serveras kylskåpskalla men den här var riktigt god och mer rumstemperarad vilket tog fram smakerna.
Till huvudrätt valde vi hamburgare men bad att få byta ut den franska potatisen mot kokt vårkål som jag hittade i en annan rätt. Jag undrar vad de tänkte i köket, men som sagt, kunden har alltid rätt:-). Vi kunde inte klaga på maten och, förutom ribeye-steken som kosta £29, så var priset på de andra rätterna helt ok. Servicen var också bra även om han som jag tror var chef över servitörerna försökte liiite för mycket: Hans timing var inte heller den bästa, började t.ex. prata om efterrätterna när vi ännu inte beställt för- och huvudrätt. Dessutom lyckades han slå sönder X antal vattenflaskor som stod uppradade vid kassan bredvid oss. Det var uppenbarligen inte hans dag igår:-)
Mätta och belåtna tog vi DLR in till Canary Wharf igen för en sista drink innan vi åkte hem, vi hade inte träffast på nästan två månader så det var kul att catcha upp igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...