12 juni 2013

Namnam

Pust och stön, nu är Steve och jag verkligen sprickfärdiga efter middag på vår lokala indiska, och då beställde vi varken ris eller bröd till. Ingen av oss är några stora fan av indisk mat eftersom vi tycker allt smakar likadant, men ungefär var tredje månad kan det vara ok.

Vår lokala hade bytt ägare sedan vi var där senast och de hade inget utskänkningstillstånd. Som tur är får man ta med sig sin egen sprit så jag kilade in till "corner shoppen" bredvid och köpte två små flaskor rödvin. Praktiskt.
Min standardförrätt på indiska restauranger är nuförtiden grillade lammfärsspett.
Till förrätt blev det mera spett, nämligen grillad kyckling med sallad. Steve åt luft:-)
Nej, han beställde en curry och så delade vi på tre sidorätter med aubergine, spenat och blandade grönsaker. Gott, för att vara indiskt och riktigt LCHF:-). Den här restaurangen lever uppenbarligen på sina take-aways för vi var de enda kunderna under den timme som vi åt där.
Vi åt också "ute" på lunchen, närmare bestämt på vårt lokala cafe mitt över gatan. Jag beställde en omelett på tre ägg med cheddarost- och skinkfyllning samt sallad. den stod jag mig på i 6 timmar tills det blev dags för middag.

Mellan allt ätande har jag också haft tid att gå på gym och jobba. Jag jagade också ut Steve på en runda med cykeln så att jag skulle få lite arbetsro:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...