29 juni 2013

EFIT

God morgon! Här vaknade man kvart före 7 minsann pigg som en mört. Idag tänkte jag att jag skulle testa EFIT, dvs. Ett Foto I Timmen på bloggen. Jag kommer först att utöka det här inlägget med foton så återvänd gärna fram till 12 när jag kommer att gå på gymet.

Kl. 8 åt jag stor helgfrukost efter att spenderat 15 minuter med att torka upp grädde som spillts ut i kylskåpet. Att grädde kan vara så segt!
Kl 9 jobbade jag bort lite framför BBC News. Hade inget bättre för mig och jag gillar att kunna inleda måndagarna utan deadlines kl 9 på morgonen. En av mina största kunder håller på att förnya alla sina webbsajter och program så det kommer att vara mer jobb än normalt fram till augusti.
Kl. 10 har jag övergått till fakturering framför lördagskokprogrammet "Saturday kitchen". Det är ju slutet av månaden nu och då är det dags att skicka ut fakturor. Steve sitter och väntar på att en ebay-auktion ska avslutas på en cykelram...han fick den:-). Som ni ser så är lördagsmorgnarna väldigt lugna:-)
Kl. 11 Istället för att ladda upp en tredje bild av min dator och TV, som denna gång visar Tour de France (årets TV highlight för Steve om startar idag) så får ni en bild av sommarutsikten från vårt ena vardagsrumsfönster med shoppingcentret i bakgrunden. Jag skulle gärna hugga ner den där överväxta busken. Det enda positiva är att den tappar löven först av alla på hösten och får dem senast av alla på våren. Snart är det dags att gå till gymet för dagens första pass, Body Attack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...