8 juni 2013

London-promenad

Vaknade redan kl 7 i morse bara för att jag skulle ha kunnat sova hur länge jag ville, så jäkla irriterande. Jag låg i ytterligare 30 minuter i förhoppningen att jag skulle somna om men det lyckades naturligtvis inte. Det var bara att stiga upp. Jag åt en stor lördagsfrukost; fröbröd med medwurst och gurka, fullfet yoghurt (Lidls som är absolut bäst) med egen granola och blåbär och koffeinfritt kaffe. Tyvärr har jag börjat få hjärtklappning av normalt kaffe, särskilt när jag gör mitt eget som säkert är lika starkt som espresso men som serveras i muggstorlek. Jag tog också mitt morgonkosttillskott i form av Omega 3-kapslar och piller som stärker "hår, hud och naglar". "Hårpillren" måste intas med mat för annars blir man ordentligt illamående, något som jag har upplevt både en och två gånger. Jag äter också magnesium och zink men eftersom jag läst att magnesium kan förstöra effekten av Omega 3 om man tar dem samtidigt så brukar jag ta dem några timmar senare.
Några timmar efter att jag ätit min frukost blev Steve hungrig (vi har så olika mattider) och jag följde med honom till cafeet över gatan som kommit under ny ägare, en 25-årig tjej, och fått en ordentlig uppfräschning. Det har också lett till att klientelen har bytts, mindre byggjobbare och fler kunder som bor i de fina viktorianska husen runtomkring som aldrig skulle ha besökt cafeet som det såg ut tidigare. Nu gör det skäl för namnet Cafe Fleur. Den tandlösa kvinnan som jobbade där tidigare jobbar fortfarande kvar, men har äntligen slopat sin "Russian white"-frisyr och skaffat en som passar hennes ålder. Jag vet inte om den nya ägaren bad henne eller om hon fattade det själv. Hon är mest i köket nu, men svär fortfarande som en borstbindare. Det finns uppenbarligen gränser för hur mycket hon är beredd att ändra sig:-)

I eftermiddag kommer vi att bege oss till Piccadilly Circus. Eftersom vädret ska vara fint idag så beslöt vi oss för att gå på en London Walk som den här gången heter SPIES' & SPYCATCHERS' LONDON. 9 pund för två timmars historielektion är väl använda pengar för guiderna är superbra på att berätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...