11 juni 2013

Biokväll och fantastisk middag

Kom just hem från bion. Steve är och kollar på en cyklingtävling med sina lika cykelintresserade kompisar så jag kunde välja film fritt:-). Jag såg The Great Gatsby med bland annat Leonardo DiCaprio och den var förvånandsvärt bra jämfört med filmens trailer, härliga kläder också. Jag tycker att alla filmers trailers är så dåliga nyförtiden, lockar inte alls utan man får bara gå och se filmen på vinst och förlust. Först blev jag lite irriterad när jag såg att filmen var 3D, brukar inte vara värt extrakostnaden, men till och med den funktionen hade de lyckats få till.
Kvällens middag blev en riktig höjdare; kycklinglever i gräddsås med blomkålsmos och kokt sparris samt en klick hemlagat lingonsylt. Jag kryddade levern friskt med chilipulver så den fick lite hetta. Såååå gott!!!
Idag var också meningen att jag skulle ha fått min månatliga massage, men när jag kom fram till "mottagningen" var dörren stängd och ingen där. 30 min promenad i onödan. Undrar vad som hänt för jag tror inte att jag satt in fel datum i telefonen. Jävla irriterande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...