26 juni 2013

Förra torsdagen

Här kommer den första uppsättningen bilder från Minnas och Ullrikas London-besök förra veckan, närmare bestämt förra torsdagen när jag tog dem till Richmond. Jag tycker att alla ska besöka Richmond och får jag besök så släpar jag dem dit. Ingen har däremot blivit besviken hittills, vädret visar sig alltid från sin bästa sida när vi är därs.

Efter en extra sväng in till city på grund av att de tog fel tåg från Gatwick som sedan ledde till två byten på tunnelbanan och ytterligare ett tåg från Victoria med stora kappsäckar, kunde jag äntligen välkomna dem på Clapham Junction:-).

Vi tog först bussen hem till oss där de fick pusta ut och dricka lite Prosecco innan vi tog tåget till Richmond.
Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida och då är det inte mycket som slår Richmond i London.
Vi gick till puben The White Cross som ligger alldeles vid Themsen där vi åt middag och njöt av drinkar tills de stängde. Det var så varmt att vi kunde sitta utomhus hela kvällen.
Jag är så jädra avundsjuk på de där människornas hårsvall!!
En beställde vitt vin, en annan rose och en rött.
Efter puben gick vi till den enda öppna baren, All Bar One (och då var det ändå torsdag?!), där vi stannade tills de stängde vid 1-tiden. Vi hade tänkt ta bussen hem men när den aldrig kom så hoppade vi i en taxi istället. Mina fötter var uppsvällda som korvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...