4 juni 2013

Sommaren är här!

Äntligen verkar solen ha anlänt hit till England också med sol och temperaturer över 20 grader, och varmare kommer det att bli nästa vecka. Då är det jag som kommer att sitta i parken.

Måndagen bestod av två gympass, Body Combat på morgonen och Zumba på kvällen. Kommer man igång med träningen redan på måndagen så brukar den flyta på resten av veckan tycker jag. Jag sköt dock på morgonens Body Conditioning-pass till fredag på grund av jobb. Vid ettiden ska jag träffa Jenny i Clapham Junction i några timmar efter att hon slutar sitt jobb. Vi har inte setts sen vi åkte samma flyg till Finland i mitten av april, så snabbt går tiden.

Ikväll blir det middag på Hudsons i Putney och därefter stå upp-komik på den närliggande puben Half Moon. De har något på gång där varje kväll, oftast live-musik, och av nyfikenhet kollade jag igår om det pågick något intressant på tisdagkvällen. Biljetterna kostade bara 5 pund per person och vi kommer att se fyra akter så det tycker jag det är värt. Mycket roligare än att sitta hemma och häcka vilket vi gör hela dagarna iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...