7 juni 2013

Mat och massage

Så står helgen framför dörren igen, härligt, och ännu härligare att vädret ser ut att bli fint hela helgen.

Idag har jag jobbat, gått på gym, gått på powerwalk när molnen äntligen skingrades på kvällskvisten och ätit jättegod middag med lite allt möjligt; strimlad vitkål, champinjoner, köttfärs som jag stekte och sedan smaksatte jag med diverse kryddor, en kludd creme fraiche och en skvätt grädde. Mumsfilibabba.
Steve har fått en jobbintervju. Han skickade in sin CV igår och i morse ringde en kvinna från skolan (jobbet gällde groundsman för en skolas sportplan). De skulle ha velat att han kom på intervju den 17 juli men han sade att det tyvärr inte går då eftersom han befinner sig i Finland. Hennes omedelbara reaktion var, Finland, vad i all världen ska du göra där?!:-). Hon tror uppenbarligen att det är -30 året runt och att det går isbjörnar på gatorna.

Igår träffade jag Suss på middag och drinkar i Embankment. Vi åt först på restaurangen The Folly. Maten är helt ok där men det är väldigt hög ljudnivå så det är svårt att hålla någon djupare konversation. När vi skulle sätta oss vid våra platser vid ett långbord med träbänkar höll vi inte på att komma in. Mannen som satt bredvid mig drog tillslut ut bänken åt mig så att jag kunde komma in, han insåg väl att det inte skulle bli till något om jag inte fick hjälp:-) Suss slapp tillslut också in efter benböjningar som skulle ha gjort den bästa yogaläraren imponerad.

Till förrätt beställde jag ceviche med lax, chili och apelsin. Jag beställde samma rätt förra gången jag var på Folly men den här gången var den inte lika brännande het.
Till huvudrätt blev det stekt havsruda med grönsaker och pesto. Mums. Vi hoppade över dessert och bad om notan istället. Vi fortsatte till en pub i närheten för att kunna tala i lugn och ro utan att behöva skrika.
På puben gick det runt två tjejer som erbjöd sig 5-minuters välgörenhetsmassage. Man fick betala vad man ville och pengarna gick till någon cancerorganisation. Hon som masserade mig var riktigt hård i nyporna vilket jag gillade. Nästa vecka har jag min entimmessession igen, ska bli skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...