5 juni 2013

Humorkväll

Pust, nu är jag slut i benen, eller främst högra benet. Höger ben är lite längre än mitt vänstra och får ta de flesta stötarna i mina högintensiva pass så ibland brukar det protestera efteråt:-). Det blev ett pass Body Attack ikväll och Tone and Tighten i morse. Nu har kroppen fått sitt och jag kan kommer att sitta och slappa i soffan resten av kvällen.

Solen fortsätter lysa från en nästan klarblå himmen och det märks att man är ovan vid den. Igår satt jag och Jenny i parken Wandsworth Common i ett par timmar. Jag hade glömt bort att solen faktiskt är väldigt stark här i England och tog inte med någon solskyddskräm. När jag kom hem två timmar senare märkte jag att jag hade bränt mig på båda skenbenen, bringan, ena armen (som var vänd mest mot solen) och till och med handen. Jag har aldrig bränt handen förut så då är solen stark! Jag bar mina långa gymbyxor till gymet idag och använde täckkräm på bringan för att inte se ut som ett stoppljus.

Igår var vi då på middag på restaurangen Hudson's följt av komedi på puben Half Moon i Putney. Vi promenerade in till Putney och såg de här jättestora och väldoftande rosorna på vägen.
På restaurangen beställde jag en slags "räk- och chorizosoppa" till förrätt som var gudomligt god. Den tänker jag beställa igen. Soppan serverades med ett superfärskt chiabattabröd som jag bara måste äta lite av.
Till huvudrätt var jag sugen på en saftig stek som jag åt med pepparsås, coleslaw och grillad zucchini och sparris. Köttet var perfekt tillagat och så mört.
Efter middagen promenerade vi de 50 m till puben där stå uppen skulle hållas.
Vi köpte en drink och väntade på att dörrarna skulle öppnas. Efter ytterligare 10 min såg vi en person gå in i salen där underhållningen hölls och vi misstänkte att de inte skulle "öppna dörrarna". När vi kom in såg vi att den första akten höll på som bäst. Vi hade dock inte missat något, den första och andra akten var värdelösa och vi började tro att det skulle bli så hela kvällen. Den andra akten var en kille som klätt ut sig i svart lykra med mantel. Så INTE kul alls, bara löjligt. Den tredje akten var en kvinna och då började det se bättre ut eftersom hon skämtade om vardagliga saker som man kan känna igen sig i, vilket jag gillar.
Sedan följde tre killar i en och samma akt som var riktigt roliga med sina korta sketcher.
Komedikvällen slutade med en tysk kille som höll låda i nästan 40 min (normalt pågår en akt i 15-20 min). Han var också kul och som utlänning själv kunde man känna igen sig i när han berättade om sina upplevelser och vedermödor i det engelska samhället.

Trots den tröga starten så var komedin verkligen värd de 5 pund per biljett som vi betalade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...