18 mars 2015

Fotboll och avsked

Lillördag och om en timme tar Steve och jag bussen till Hammersmith för pub quiz tillsammans med våra kompisar Ivonne och Seth. Idag har jag också sagt adjö till min härliga vän Carola som flyttar tillbaka till Sverige med sina två döttrar om ett par dagar. Inte kul alls:-(

Igår såg jag min första engelska fotbollsmatch. Det var inga topplag, Bognor Regis mot Hampton/Richmond, men Steves farsa är en hängiven supporter av Bognor Regis och kom upp tillsammans med andra supportrar i buss och vi passade på att träffa honom. Är själv inte intresserad av fotboll alls, för innehållslöst och spelarna är som värsta primadonnor, slänger sig på marken för minsta vindpust och hoppas att domaren ska tro att någon av motståndarna fällde dem. Patetiskt. Tacka vet jag ishockey och rugby, det är en sport för riktiga tuffingar.
Igår var det St Patrick's day som är en irländsk högtid, och då måsta man naturligtvis klä ut sig och dricka Guinness om man är irländare. Vet förvisso inte om dessa två var irländare eller två engelsmän som tog tillfället i akt att få klä ut sig, något som engelsmän älskar, ung som gammal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...