19 mars 2015

Hårdhänt massage och frågesport

Torsdag och snart helg. Jag har haft fredagsfeeling sedan i tisdags så det har känts ganska surt när jag insett att det ännu är flera dagar dit.

Efter jobbet idag var det dags för en timmes djupvävnadsmassage i Putney. Aj, aj, säger jag bara. Min kinesiska massör har verkligen hårda nypor. Idag "värmde" hon också upp mig med värmelampa medan hon masserade andra kroppsdelar, till och med magen fick svettas, men tyvärr inte så mycket att fettet smälte bort:-)

Idag har Steve sagt upp sig från jobbet som han har haft i två veckor eftersom han har fått ett nytt som är både heltid (det tidigare var 2 dagar i veckan) och 25 min promenad från oss. Perfekt! Dessutom börjar han kl 8 och inte 7 som på det föregående jobbet. Det var med lite dåligt samvete som Steve släppte bomben till sin chef, men även om det var irriterande så förstod han ju varför Steve valde det andra. Så, på måndag börjar han sitt ännu nyare jobb:-). Nu får jag sitta hemma ensam om dagarna men vi får försöka mötas upp på en gemensam lunch en gång i veckan eller så.

Ikväll gjorde jag en favorit i repris, meatza, men den här gången med en botten av maletkött som jag hade i frysen. Jag stekte också upp bacon som jag strödde över "köttpizzan" samt placerade ut sparris. Den här varianten var precis lika god som kycklingvarianten. Det är verkligen svårt att inte överäta.
Igår åkte Steve och jag till Hammersmith för att träffa Ivonne och Seth och delta i frågesport på puben Blue Anchor. Vi skulle träffa Ivonne och Seth kvart före åtta men jag ville äta först (har drömt om deras Bigos i månader nu) så Steve och jag åkte dit en timme på förhand.

Så ljuvlig och mättande rätt. Jag måste leta reda på ett recept och göra själv. Steve beställde ingen mat utan åt brödet som kom med min rätt:-).
Pubfrågesporter är otroligt populära i England och ett jättekul sätt att umgås och lära sig något nytt tycker jag. Eftersom det var St Patrick's Day igår så handlade alla frågor om Irland, vilket verkligen inte var det lättaste.
En av uppgifterna var att en deltagare ur varje team skulle göra en liten uppvisning i irländsk dans och en av de anställda skulle välja sin favorit. Ingen av oss ville gå upp men tillslut offrade Ivonne sig, hon som inte ens tycker om irländsk dans:-). Det gick riktigt bra för henne dock, för hon fick fick både deltagande- och stilpoäng.

Tyvärr vann vi inte den här gången heller men vi blev iallafall inte sist, eller ens nästsist, några poäng lyckades vi skrapa ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...