14 mars 2015

Lördagsplaner

Ligger på soffan och kollar ikapp den svenska serien Berg och Meltzer i Amerika på kanal 5 play där de gör en roadtrip genom USA. Jag skulle också gärna köra från amerikanska öst- till västkusten.

I morse vaknade jag 7.30 och 8.15 var jag på plats i gymet för Dancefit. Jag måste ha varit ganska trött för ett par låtar in så märkte jag att jag hade satt min gymtopp med avigsidan ut. Som tur var hade jag klippt bort alla tvättlappar så det syntes inte förutom att sömmarna var utåt, men det är inget konstigt nuförtiden med ett mode där allt går:-)

Jag hade bett Steve göra kaffe tills jag kom tillbaka från gymet och när jag kom hem hade han precis fixat en kanna nykokt kaffe. Det är service:-). Kan säga att kaffe och frukost smakade extra gott efter träningen. Efter några timmars vila så var det dags för dagens andra gympass, Body Attack. Vid det här laget hade jag börjat känna av den tidiga väckningen, nästan så att jag skulle ha kunnat somna stående men det var bara att ta sig i kragen:-)

Ikväll kommer vi att åka till en förort till London som heter New Malden för koreansk mat. Steve har berättat tidigare att det är känt för sina många koreanska restauranger då invandrande koreaner av någon orsak valt att bosätta sig i New Malden. Lilla Korea med andra ord. Jag gillar att besöka olika stadsdelar och förorter till London, ingen är den andra lik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...