3 mars 2015

Vår på antågande och att inte döma hunden efter håren

Här är våren i snabbt antågande, snödroppar och andra vårblommor har ploppat upp och vissa tidiga körsbärsträd har börjat blomma. Till helgen ska det bli nästan 15 grader, äntligen säger jag.

Som jag berättat tidigare så planterade Wandsworth stad vårblommor i en fyllesned linje i parken nära oss för några år sedan och det var verkligen en god ide, man blir glad varje gång man passerar "bänken". För några dagar sedan gick Steve bakom en ung familj på väg mot shoppingcentret som bestod av en mamma, en pappa som såg ut som om han spenderat åtskilliga timmar i gymmet och deras son. När sonen får se blommorna rusar han dit och börjar stampa omkring. Då ryter pappan genast "Gå genast bort från blommorna!!!, Låt dom vara i fred!!!". Steve trodde knappt sina öron, en uppumpad dörrvakt är väl den sista man skulle tro gillar blommor och mjuka värden?! Det visar att man inte ska döma hunden efter håren, eller mannen efter musklerna:-)
Nu har jag jobbat klart för idag och om en timme ska jag ta bussen in till stan för att se musikalen "Lion King". Den har ju gått X antal år här i London och jag tänkte att nu är det hög tid för ett besök, den lär ju vara mycket bra.

Igår bokade jag flygbiljetter hem till Finland för sommaren till Steve och mig. Flygfältet i Vasa är stängt under den värsta semesterperioden (hur tänkte dom? tänkte dom alls?), men vi flyger till Kronoby flygfält istället som faktiskt kunde bjuda på förmånliga biljetter, trots att det ligger längre norrut. Bra tider hade de också. Ibland blir man överraskad. Skönt, nu är det gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...