9 mars 2015

Nytt jobb och utflykt till Weybridge

Hejsan, hoppas veckan har börjat bra. Min har innehållit jobb från början till slut. Steve steg upp kvart före 6 i morse och cyklade till sin första dag på sitt nya jobb. Han jobbar bara måndagar och tisdagar men det tycker han är tillräckligt eftersom det ligger en 40 min. cykelresa bort, en väg. Han kommer att jobba som groundsman (sportplanskötare) vilket är det han är utbildad till. Han trodde inte att första dagen skulle vara alltför intensiv, men nästan genast Steve kom till jobbet sa hans nya chef att han kunde börja göra sportplanerna i ordning och lät honom sköta det bäst han ville:-) Det är inte alla chefer som ger en nyanställd fria händer från första dagen:-)

Utanför vårt vardagsrum fortsätter bobygget. De har börjat jobba längre dagar nu och idag har de börjat lägga taket.
De har också släpat dit två vita ståltrådshängare:-)
Här kommer lite bilder från min och Steves utflykt till Weybridge på lördagen. Vi beslöt oss för att kolla omgivningarna och se om det är en plats man skulle kunna bo på. Området är fint och ganska välbärgat kunde vi se från husen och bilarna. Men, centrum låg nästan 30 min. promenad från tågstationen så man skulle ha behövt bil och det skulle ha blivit lite för jobbigt. Inte såg jag något gym heller.

Vi var överens om att det nog inte var rätt plats för oss även om området var pitoreskt.
Floden Wey. Vi gick för att kolla in ett hus som var till salu. Vi gick och gick och trodde aldrig att vi skulle komma fram. Huset var fint, trähus till och med, men bortom all ära och redbarhet.
På väg mot centrum av Weybridge stannade vi till på en pub för att fylla på vätska och för att vila våra fötter. Eftersom det börjat bli sen eftermiddag och vi inte ätit någon lunch så började vi googla efter en pub med bra mat (Steve ville inte äta på vår pitstop-pub av någon anledning). Vi hittade en på tripadvisor som skulle vara den bästa i Weybridge (se bilden nedan), men när vi kom dit fick vi veta att de skulle börja servera mat först kl 19, och då var klockan bara halv sex. Vi gick vidare till en  pub 100 meter därifrån som såg bra ut, men den var helt överfull. Då gav vi upp, tog tåget till Clapham Junction och bytte till ett tåg som gick till Norbury ...
... för en hederlig curry på Lahore Kebab House. Snacka om omväg men de levererade som vanligt:-). Vi har aldrig sett restaurangen så full tidigare. Den är stor, men varje plats var upptagen när vi gick därifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...