31 mars 2015

Lego kors och tvärs

Den här arbetsveckan har varit ganska lugn eftersom företag börjar förbereda sig inför påsk och många har säkert tagit hela den här veckan ledig. Jag har istället kunnat ställa i ordning och planera i lugn och ro inför min bror Magnus och hans flickvän Sonjas besök här över påsk. De kommer imorgon. Det ska bli så kul att träffa dem igen.

Idag åkte jag till östra London, närmare bestämt Shoreditch/Brick Lane, på eftermiddagen för att gå på konstutställningen Art of the brick där alla konstverk är gjorde av legoklossar. Konstverken var verkligen fascinerande, och många av dem var riktigt stora. Kanske Lego skulle kunna sälja några av konstverken som byggsatser för vuxna?! Jag skulle gärna ha flera hemma och det skulle vara kul att bygga dem också. Bara för att man är vuxen betyder inte att man tycker att det är tråkigt att bygga med lego. Tvärtom, det är ett bra sätt att slappna av, precis som att bygga pussel.
Efter utställningen tog jag tåget tillbaka men hoppade av i Rotherhite och gjorde ett snabbesök på finska kyrkan för att köpa Memma och lite annat smått och gott. Jag stod och höll i en riva när jag var dit på deras påskmarknad men satte den tillbaka, tänkte att det kanske bara var jag som skulle ha ätit den. När Magnus för någon dag sedan frågade om det finns några ställen i London som säljer Memma så kom jag bara på finska kyrkan, men det passade ju bra nu att göra ett besök när jag ändå skulle åt det hållet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...