24 januari 2012

Dag 7 - fem före färdigt

Det börjar ta sig sade pyromanen. Nu är det bara småsaker kvar som fogarna på golvet, lampor, elkontakter osv. Tyvärr visade det sig att företaget som vi köpte duschkabinen av hade skickat oss en felaktig dörr, dvs. öppnar sig till vänster istället för höger, trots att vi specificerade det klart och tydligt när vi beställde den. Så nu blir det till att åka till Tooting imorgon och försöka få felet åtgärda. Vi behöver inte byta hela dörren utan bara ena gångjärnet uppe på gliddörren. Renoveringen har uppenbart gått för smärtfritt så nu skiter det sig på slutsträckan. Nå, det kunde vara värre.

Idag var byggkillen här mellan halv tolv och tio. Rörmokaren var också här några timmar och installerade toalett, handfat och dush. Åh vad det ska bli kul att "inreda" badrummet sen.
Eftersom inredningen är helvit kan man nu se att väggkaklen är svagt krämfärgade, inte vita.
Det mörkgrå golvet är ännu vitt av smuts så man inte dess rätta färg.
Gillar vår blandkran, tidigare hade vi en för varm- och en för kallvatten. Det intressanta är att utbudet fortfarande är ca 50-50 när man går i inredningsaffärer.
Vår duschkran. Jag hade väl aldrig trott att duschhuvud, slang och termostat kunde vara så dyra.
För Steve och mig återstår att släpa ner tonvis med skräp.

Imorgon kommer det sista att göras och sen har vi ett jättefräsch badrum! Härligt, känns som om det hållit på i evighet. På torsdag ska vi göra en ordentlig storstädning eftersom allt är täckt med fint vitt damm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...