3 januari 2012

Regn, rusk, sol och toalettrenovering

Efter förmiddagens regnstorm blev det sol från en klarblå himmel, följt av ännu ett regnoväder två timmar senare och slutligen molnfri himmel. Säga vad man vill men ett tråkigt väder har vi inte haft idag.

Jag har bara gått ut idag för matshopping och nu ikväll för body combat, som inte var alltför kul då salen var fullpackad av träningssugna människor (det är väl nyårslöftet som ska uppfyllas antar jag) och man fick hela tiden se till så att man inte sparkade någon i huvudet.

Till middag gjorde jag en favorit i repris, tacopaj på LCHF sätt, som jag tycker är mycket godare än någon annan paj jag ätit. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, har ni inte gjort den tidigare så gör den! Inga torra kanter och svullen mage av den.

För övrigt så verkar det som om vi äntligen fått en kille som ska renovera vårt badrum, han börjar jobbet den 16.1 (peppar, peppar). Vi hoppade fram och tillbaka mellan de tre byggarna som gav offert (alla priser var vettiga), först valde vi numer 1, sedan ändrade vi oss till nummer 3, för att återgå till nummer 1 igen...och nummer 3. När vi fick offerten från nummer 2, 2 veckor senare än alla andra då han hade haft så mycket jobb att han inte hunnit utarbeta offerten, så slog vi slutligen till med nummer 2 då han hade flest feedback från kunder och de var alla 100 % nöjda. Kan knappt bärga mig tills vi ska få allt fixat och tänk så mycket förvaringsutrymme vi kommer att få under sängen när allt kakel är borta:-)

Nu ska jag se del 2 av Stjärnorna på slottet på SVT play. Såg det första avsnittet hemma och det var så otroligt komiskt att jag bara måste fortsätta följa serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...