31 januari 2012

Vårkänslor

Den här veckan kommer att bli den kallaste hittills den här vintern, med +3 på dagen och otroliga -4 på natten:-). Det blev iallafall lite vårigare känsla inomhus när Steve överraskade med de här vackra solgula rosorna. Jättesnällt, men det krävdes lite hjälp på traven...
Tidigare under veckan hade jag, ännu en gång, påpekat att man kan köpa blommor till sin partner andra dagar än "Alla hjärtans dag" och till födelsedagen, det är verkligen inte ett dyrt sätt att få någon på gott humör. Han behöver sällan, eller aldrig, stå för min del av notan eller andra utgifter, så det är inte precis så att han blir utnyttjad, tvärtom så är han lyckligare lottad än många andra engelska män som får lufta plånboken mest hela tiden. Jag köper dessutom snittblommor till mig själv varje vecka så han borde veta att jag gillar dem. Få se nu om jag får några blommor alls till "Alla hjärtans...", kanske det här var dem, som han gav i förtid:-)

Nej, nu tror jag att jag ska lyxa till det lite och ta en vodkadrink. Jag vill inte få Steves förkylning och jag har märkt från tidigare erfarenhet att alla förkylningskänningar brukar försvinna av lite sprit...eller mycket under studietiden men jag planerar inte att skaffa mig baksmälla:-)

4 kommentarer:

  1. Härligt med blommor! :)
    Och vilken fin blogg du har!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Ja, blommor piggar alltid upp, oavsett om man köper dem själva eller inte;-)

      Radera
  2. Ja va e de egentligen me de engelska tjejerna som inte kan betala sina egna restaurangbesok? Pa mitt forra jobb hade jag en kollega som alltid sa att hennes man "is taking her to..." olika restauranger. De jobbar ju bada fulltid, sa hon kan val lika bra ta sej sjalv ut och ata?? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja,tycker också det är jättekonstigt, man vill ju inte precis känna sig livegen. Man kan ju tycka att männen skulle börja protestera också, speciellt när båda jobbar. Steve verkar ganska nöjd med att vi står för våra egna utgifter, eller delar på fakturan när vi köper något gemensamt. Det har dock faktiskt hänt att han klagat över att jag så sällan låter honom köpa något till mig, fast inte för ofta:-)

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...